REZERVNI DELI "VAMI" IN "VAKO"


     Še tako kakovosten in trpežen stroj potrebuje dobro redno vzdrževanje in nadomestne dele. Vse kar potrebuje vaš mikser VAMI ali kompostar VAKO dobite pri nas. Zaradi vaše varnosti vam svetujemo, da ob okvari stroj pripeljete v naše podjetje, kjer vam ga bomo obnovili, da bo še dolgo služil svojemu namenu.

nož VAMI vahtar mikser mixer šrotar


     Najpomebnejši del mikserja VAMI je seveda nož. Izdelan je iz posebnega jekla, in po robovih kaljen, da dobi potrebno trdnost. Tudi kakovosten nož se se sčasoma obrabi in velikokrat poškoduje, saj marsikatera poljščina vsebuje vraščeno kamenje, tudi ostanki zemlje sčasoma poškodujejo ostrino noža. Nož je potrebno strokovno nabrusiti ter centrirati. Če pa je nož že zelo obrabljen ali celo poškodovan je nujna zamanjava z novim.

      Pri menjavi noža pa je ponavadi dobro menjati tudi ležaje na elektromotorju, izmetalne lopute pod nožem ter preveriti avtomatsko električno stikalo, varnostno stikalo in električne vodnike. Preveriti je potrebno tudi zgornji del stroja, ki je ključen za varnost uporabnika, saj ščiti pred morebitnimi kosi, ki bi lahko prileteli zaradi odboja od noža. Pri obnovi stroja se le-ta lahko tudi očisti in pobarva.

mikser vami, obnovitev, popravilo, nadomestni deli


      V ponudbi imamo tudi nadomestne aluminijaste ulitke - glavo mikserja, ki se največkrat poškoduje zaradi nerednega in nezadostnega čiščenja stroja po uporabi. Na voljo so vsi rezervni deli, zato stroj lahko popravimo hitro in tako vam nemoteno služi naprej. Nadomestnih delov ne prodajamo posebej, ampak jih zaradi vaše varnosti le vgrajujemo v stroj, ki ga pripeljete na servis. 

     Kot nadomestni del ponujamo tudi mreže z različno perforacijo za mletje različnih velikosti mletja - šrota.

 


CENIK NADOMESTNIH DELOV z DDV:

 

Nož delni

75 EUR

 

Nož komplet

135 EUR

 

ALU ulitek

150 EUR

 

Previjanje motorja

250 EUR*

 

Korito navadno

175 EUR

 

Korito RF

280 EUR

 

Izmet navadni

68 EUR

 

Izmet RF

95 EUR

 

 

AKCIJA:


Na vse rezervne dele razen previjanja motorja* nudimo 20% popusta!


Za ceno popravila se dogovorimo ob samem prevzemu na servis oziroma ko se ugotovi dejansko stanje stroja.

Za konkretno ponudbo in dogovor termina za servis kliknite gumb "POŠLJITE POVPRAŠEVANJE".