SVETLOBNE REKLAMNE TABLE


     Izdelujemo informativne reklamne napise, usmerjevalne table, ulične napise... Izvedemo vse postopke: ogled, načrtovanje, svetovanje, izdelava konstrukcije, lepljenje in postavitev. 

LED svetlobna tabla, totem, svetleča tabla, LEDice

    Za večjo opaznost reklamnega napisa vam izdelamo svetlobni panel ali svetlobno kaseto. Vsi elementi so iz kakovostnih materialov, kot so aluminij, pleksi steklo, pvc, inox in pohištvene cevi, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Močna podkonstrukcija skrbi, da reklamni napis ostane na svojem mestu tudi ob vremenskih neprilikah, kar zagotavlja visoko stopnjo varnosti. Svetlobna tabla je lahko enostranska ali dvostranska, zelo priljubljeni pa so tako imenovani svetlobni totemi raznoraznih oblik in višin. Osvetlitev se izvede s primernimi neonskimi sijalkami, vse več pa se uporabljaja varčna LED tehnika. To zahteva tudi evropska direktiva o svetlobnem onesnaževanju. Napeljava je izvedena skladno s standardi o električnih napeljavah. 

     Za konkretno ponudbo kliknite na gumb "POŠLJITE POVPRAŠEVANJE" in odgovorili Vam bomo v najkrajšem možnem času. 

 svetlobna tabla, svetlobni totem, reklamna tabla, led osvetlitev, fluo osvetlitev, neonske žarnice svetlobna reklamna tabla


svetlobna reklamna tabla, obojestranska, kaseta, osvetlitev reklame

svetlobna tabla LED alu profili, print