ŽIČNICE - vzdrževanje in servis


     V sodelovanju z zunanjimi sodelavci vam lahko uredimo vse potrebne servise na žičniških napravah, kot so nizkovrvne in visokovrvne vlečnice ter sedežnice različnih proizvajalcev (Graffer Seggiovie / Graffer, Poma, Doppelmayr, Girak, Garaventa...)

 

     Razna redna vzdrževalna dela - remonti in obnovitve posamenznih žičniških sklopov se izvedejo tehnično pravilno in po predpisih proizvajalca naprave.


servis žičnic servisiranje vlečnič žičnic sedežnica dvosedežnica popravilo žičnice Vahtar, Graffer Seggiovie, Slovenija, Doppelmayr, Poma, Girak, Garaventa, Šimnovec, Velika Planina, Vlečnica Purman, Tiha Dolina, smučišče smučanje     Pri izvedbi elektro del pa uporabljamo najkakovostnejše materiale, saj so le ti izpostavljeni težkim vremenskim pogojem. Še posebej je kakovost materialov pomembna pri vodnikih na podpornih stebrih in na postajah. Pri vezavi elektro sklopov se upoštevajo vsa pravila in priporočila glede na namen in naravo uporabe.  Le tak pristop omogoča brezhibno delovanje naprave v vseh pogojih brez zastojev.

 


     Na pomožnih motorjih z notranjem izgorevanjem, ki jih ima vsaka žičniška naprava pa lahko uredimo vse servise z menjavo olja, filtrov in drugih sklopov.

 

Servis žičnice, žičniških naprav velika planina šimnovec graffer Poma, Doppelmayr, Girak, Lesna,


Za več infomacij pošljite povpraševanje.